Voeg een bericht toe
 

Captcha Afbeelding


pien: uitstekende betrouwbare rijschool!
Een uitstekende betrouwbare rijschool! Een betrokken instructeur die rekening houdt met je persoonlijke situatie. Gaat ervoor dat iemand goed leert rijden en geeft effectief les. Hartstikke bedankt Jan!

dinsdag 31 augustus 2021
Caspar: Uitstekende rijschool!
Hetgeen wat Kleine Rijopleidingen onderscheidt van andere rijscholen is de kwaliteit van de lessen. Hard rijden is namelijk geen kunst, maar veilig, anticiperend en de verkeersregels volgen wel. Dankzij de lessen van Jan Kleine wordt het mogelijk om deze kunst op een leuke en leerzame manier onder de knie te krijgen! Veruit de beste rijschool in omgeving Amersfoort en Utrecht!

dinsdag 06 juli 2021
Jan van der Zijden: Goede rijlessen
Goede rijlessen aangepast op jouw eigen tempo. Er wordt overzichtelijk bijgehouden op welke punten je voortgang maakt en waar je nog aan moet werken. En zo heb ik mijn rijbewijs meteen de eerste keer kunnen halen! Super bedankt Jan!

donderdag 29 april 2021
Bart skills: Goeie school

Leuke rijschool hoor. Zat eerst elders maar nu ik zie het verschil in kwaliteit!


maandag 10 februari 2020
Anne: Aanrader
Na een vervelende ervaring bij een andere rijschool overgestapt naar kleine rijopleidingen. Echt een wereld van verschil. De lessen zijn duidelijk en worden aangepast aan jou persoonlijke tempo. Tijdens de lessen wordt er hard gewerkt maar is er gelukkig ook altijd ruimte voor grapjes en gezelligheid. Ik ga nu vol zelfvertrouwen de weg op. Ik zou het echt iedereen aanraden!

maandag 02 september 2019
Daniel Vos: Geslaagd!
Geslaagd! Het was even spannend, maar ik ben in één keer met vlag en wimpel geslaagd! Ik ben zelf erg tevreden over deze rij-opleiding, en ga nu eindelijk zelfstandig op pad met de auto (als mijn rijbewijs zelf eenmaal binnen is)

maandag 24 juni 2019
Romy : In 1 keer geslaagd!
Nadat mijn broer en zus hier ook les hadden gehad wou ik ook naar deze rijschool. Hier waren de verhalen van hun waar. Jan en lianne stellen je heel erg op je gemak waardoor, wat eerst eng leek, heel erg leuk werd. Ze geven les op een rustige maar toch ook humorvolle manier. Ze werken bij iedereen anders en tasten ook af wat voor jou het beste werkt. Hierdoor ben ik boven verwachting in 1 keer geslaagd!!

vrijdag 21 juni 2019
Willem: Op je gemak rijlessen!
Als je er voor kiest om te lessen bij Kleine Rijopleidingen, dan ga je vol vertrouwen de weg op na het behalen van je rijbewijs. De instructeurs zijn rustig, beleeft en vol goede humor. Een goede combinatie om op je gemak te lessen. Ook wordt er veel tijd en aandacht besteed aan de bijzondere verrichtingen. Ik kan nu al beter inparkeren dan al mijn broers ;).

zaterdag 15 juni 2019
Lineke: Een aanrader

Ik had al een aantal rijscholen gehad die niet konden aansluiten bij mijn faalangst in de auto. Dus met weinig vertrouwen begon ik toch maar weer aan lessen, dit keer bij Kleine Rijopleidingen. En vanaf het begin had Jan er vertrouwen in. En hij kreeg gelijk, ik haalde mijn rijbewijs dankzij de deskundige begeleiding van Jan. Zijn lesmethode, geduld en enthousiasme zorgden ervoor dat ik alles onder de knie kreeg om veilig auto te rijden. Dank je wel Jan!


zaterdag 04 mei 2019
Isabel : Fijne rijlessen
Ik heb altijd super leuke en leerzame lessen gehad bij Kleine Rijopleidingen. Jan en Lianne zijn super fijne rijinstructeur's waarbij ik mijn rijlessen in mijn eigen tempo heb kunnen doorlopen, dat vond ik heel erg fijn. Hierdoor ga ik met veel vertrouwen de weg op. Het is echt anrader om hier te lessen!

woensdag 24 april 2019
Martijn: Met vertrouwen de weg op
Sinds een maand heb ik nu mijn rijbewijs en ik heb ondertussen al aardig wat kilometers er op zitten. Mede dankzij Jan merk ik dat ik met vertrouwen achter het stuur zit. Je leert niet alleen hoe je goed en veilig moet rijden, maar ook genieten van het autorijden. Ik kijk met plezier op mijn rijlessen, de goede instructies en de humor van Jan terug. Aanrader om hier te lessen!

maandag 22 april 2019
Tirsa : Geslaagd!
Super leuke en leerzame lessen gehad bij Kleine Rijopleidingen. Jan is een rijinstructeur waarbij ik mijn rijlessen in mijn eigen tempo heb kunnen doorlopen, dat vond ik heel erg fijn. Ondanks mijn faalangst ben ik door het geduld en de humor van Jan toch in één keer geslaagd!

woensdag 20 maart 2019
Lauren: Ik kwam, ik reed, ik overwon!
Ik had nergens liever rijles gehad dan bij Kleine Rijscholen en ben heel blij met mijn keuze. Ik heb zowel bij Jan als Lianne gelest en ben heel blij met de persoonlijke begeleiding die zij konden bieden. Ook op het gebied van faalangst heb ik veel ondersteuning en rust ervaren. Altijd werd er met me meegedacht, in mogelijkheden in plaats van obstakels, met positieve blik. Niet alleen heb ik auto leren rijden, maar ook op persoonlijk vlak heb ik me ontwikkeld. Lieve Lianne en Jan, duizendmaal dank voor de gezellige en prettige lessen; ik ben jullie enorm dankbaar. Het halen van mijn rijbewijs is een mega overwinning! Ik ga jullie missen!

dinsdag 05 maart 2019
Demi: Geslaagd
Ik kon eindelijk autorijlessen nemen maar omdat ik rechtszijdig spastisch ben, was het nog best moeilijk om een rijschool te vinden. Ik was getipt door een kennis van mij om een afspraak te maken met de Kleine Rijopleidingen in Leusden. Ik kreeg rijles van Jan en dit klikte meteen. Hij is een rustige en erg leerzame rij instructeur en hij maakt tussendoor ook grappen (waar ik erg om gelachen heb). Hij heeft mij de rijtechniek ‘met 1 hand sturen’ uit gelegd, hij heeft in zijn rijles auto ook een (opklapbare) linker gaspedaal. Ideaal voor mij dus. Hij neemt de tijd voor je zodat je zelfverzekerd en met ervaring de weg op gaat als je geslaagd bent. Inmiddels een paar maanden verder heb ik al meer dan 1000 km gereden in mijn eigen auto. Ik vind het erg fijn dat ik nu gemakkelijk mij van A naar B kan verplaatsen. Heel erg bedankt Jan!

zondag 23 december 2018
Bram: Rijlessen
Jan bedankt voor alle en leerzame lessen! Elke keer had ik weer zin in mijn rijles. Je nam altijd alle tijd en tussendoor was er ook tijd voor grapje. De leukste is toch nog altijd "he Bram kan je zingen?" terwijl ik 50km/u reed in de derde versnelling.. het was even nadenken, maar dat hoedje van papier vergeet ik niet meer... Hopelijk komen we elkaar nog eens tegen op de weg!!

dinsdag 18 september 2018
 
Powered by Phoca Guestbook